Onze contactgegevens

Hoe bereikt u ons?
075 - 65 045 22
verkoop@svalaauto.nl
werkplaats@svalaauto.nl

Waar vind u ons?

Pieter Ghijsenlaan 5
1506PW, Zaandam

Onze openingstijden 

Showroom: 

ma - vrij 08:00 - 18:00 uur
za 09:00 - 17:00 uur

Werkplaats:

ma-vr     08:00 - 18:00 uur
za gesloten

Onze contactgegevens

Hoe bereikt u ons?
075 - 65 045 22
verkoop@svalaauto.nl
werkplaats@svalaauto.nl

Waar vind u ons?

Pieter Ghijsenlaan 5
1506PW, Zaandam

Onze openingstijden

Showroom: 

ma, di, wo, vr 08:00 - 18:00 uur
za 09:00 - 17:00 uur
zo gesloten

Werkplaats:

ma-vr     08:00 - 18:00 uur
za gesloten
zo gesloten
Volvo Zaandam Amsterdam

Svala Auto Zaandam - Wat kunt u van ons verwachten?

Bij Svala Auto vind u alles van Volvo. De nieuwste modellen, een groot aantal occasions (met 24 maanden garantie!), prachtige youngtimers/classics, een moderne werkplaats en een uitgebreide voorraad aan Volvo accessoires en onderdelen.

Volvo Onderhoud - Service 2.0
Svala Auto Zaandam doet graag meer om uw verwachting te overtreffen. U heeft immers een Volvo gekozen omdat u hoge eisen stelt aan uw auto. Dat mag ook verwacht worden van Svala Auto, als grootste Volvo dealer van Nederland. Bij ons wordt uw Volvo zonder meerprijs voorzien van de laatste software-updates en profiteert u na onderhoud van 1 jaar lang van Volvo Assistance met Europese wegenhulp, ter waarde van € 100.

Bekijk alle voorraadmodellen Plan werkplaatsafspraak

 

Onderdeel van Stern Groep

Svala Auto is officieel Volvo dealer en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Svala Auto is onderdeel van het beursgenoteerde Stern Groep, een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit.

Uw partner op het gebied van mobiliteit
In samenwerking met de Stern organisatie biedt Svala Auto een volledige diestenportefeuille aan, zoals bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel.


Meer Stern Diensten

 

SternPlaza MAX

SternPlaza - uw verkoopadviseur Max

In het gebouw van Svala Auto Zaandam vind u ook een SternPlaza verstiging met een zeer uitgebreid aanbod aan kwaliteitsoccasions vanuit de ±80 Stern-bedrijven. Bij ons vind je compacte stadsauto's, comfortabele SUV's, luxe zakenauto's en sportievere stations.

Alle occasions worden afgeleverd met 24 maanden Sterngarant of 6 maanden Bovag Garantie. Bekijk het volledige aanbod onderaan de pagina en kom gerust langs voor een uitgebreide proefrit om de auto zelf te ervaren.

Kwaliteitsoccasions tot 7 jaar
Garantie tot 24 maanden
14 dagen omruilgarantie

Stel uw vraag aan Max Bekijk voorrraad