Wintercheck Volvo Gratis

Gratis Volvo Lentecheck

Veilig de lente in met controle op 27 punten

Doe nu de Volvo Lentecheck, zo kunt u veilig, comfortabel en met een gerust gevoel de weg op. Met de Volvo Lentecheck wordt uw Volvo op 27 punten gecontroleerd. Deze check duurt ongeveer 20 minuten. 

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, bij Svala Auto bieden we de Volvo Lentecheck gratis aan. Veiligheid staat namelijk voorop. Wij controleren alle essentiële onderdelen van uw Volvo en geven u passend advies wanneer er eventueel onderhoud noodzakelijk is.

Afspraak maken

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een lentecheck?
Vooruit, beschadigingen en steenslag - Remmen; visuele controle remblokken en schijven - Riemen; visuele controle multiriemen - Koelsysteem; controle op lekkage - Ruitenwissers - Motorolie - Remvloeistof - Banden - Verlichting - Accuconditie en laadspanning - Uitlaat - Overige vloeistoffen - Airco

Volvo Dakbox Originieel Goedkoop

Volvo Aanbiedingen

Trek er comfortabel en veilig op uit in de lente.
Deze maand profiteert u van extra voordeel op accessoires om uw reis nóg comfortabeler te maken. Hieronder enkele voorbeelden, vraag vrijblijvend een offerte op voor uw gewenste accessoires.

Geef uw Volvo een unieke, persoonlijke uitstraling met ons brede assortiment aan accessoires. Voor een sportief karakter, een bijzondere audio belevenis of de zekerheid van een veilige rit. Voor uzelf en uw passagiers.

Offerte opvragen
Volvo Dakbox Originieel Goedkoop

Overige Accessoires


Slimme opbergruimte

Nu € 28 (- 20% Korting )
Offerte aanvragen »

Volvo Dakboxen

V.a. € 520 ( - 20% Korting)
Offerte aanvragen »

Skidrager & Lastdragers

V.a. € 300 ( - 20% Korting )
Offerte aanvragen »

Veiligheidsrek

Slechts € 236 ( Inclusief montage )
Offerte aanvragen »

 

Waarom zou ik kiezen voor Svala Auto?

Expertise Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang gratis Volvo Assistance met Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

Gratis software-updates

Systemen die worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, de navigatie, het instrumentenpaneel en het motormanagement.

Transparante Prijzen

Alleen originele onderdelen met vaste prijzen. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.

 

Aircocheck Volvo Dealer

Servicebeurt voor uw Airco

Reiniging, onderhoud en bijvullen voor € 149!*

Een vervuilde airco zorgt voor een bedompte lucht in uw auto: onfris en onveilig. Wij controleren, reinigen en vullen het koudemiddel van de airco aan, zodat u het perfecte interieurklimaat behoudt. 

Door uw aircosysteem eens per jaar te laten controleren én onderhouden, voorkomt uw schade aan uw auto en milieu. De prijs voor onze Airco Servicebeurt is gebaseerd op het koudemiddel "R134A". 

Afspraak maken Meer informatie
Volvo Vernederlandsen Kosten

Uw Volvo 'Vernederlandsen'

Ontvang dezelfde rechten op service en garantie

Voor een eenmalig bedrag van slechts € 99 kan uw geïmporteerde Volvo vernederlandst worden, zodat u kunt genieten van uw droomauto.

  • Aanpassingen Volvo on Call + DIM Omzetten
  • Overname geldende garantievoorwaarden
  • Welcome Pack + Voucher á € 50,-
  • Persoonlijke berichtgeving bij eventuele recall

Afspraak maken


Volvo Vernederlandsen Kosten
Volvo Jaarbeurt Oudere Volvo Dealer Goedkoop

Volvo Assistance Premium

Europese pechhulp

Met Volvo Premium Assistance kunt u onder andere 30 dagen aaneengesloten gebruik maken van een vervangende auto. Wacht u in het buitenland liever tot uw Volvo gerepareerd is? Dan kunt u in plaats van een vervangende auto kiezen voor een verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. Volvo Premium Assistance biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 40 voor 12 maanden.


Aanvragen Meer informatie