Onze contactgegevens

za gesloten
zo gesloten
Volvo XL Dealer Haarlem

Volvo XL Store, alles op 1 plek.

In onze Volvo showroom vind u alles van Volvo. De nieuwste modellen, een enorm aantal occasions, prachtige youngtimers/classics, een moderne werkplaats en een uitgebreide voorraad aan unieke Volvo accessoires. Svala Auto is de plek voor alles op het gebied van Volvo en mobiliteit.

Het grootste aanbod Volvo
Naast een ruim aanbod van de nieuwste modellen vind u bij Svala Auto Almere altijd meer dan 80 prachtige occasions en demo’s. Kiest u voor een occasion, dan kiest u voor een fantastische occasion. We zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen. Daarbij wordt elke auto op meer dan 100 punten door onze Volvo-technici gecontroleerd en voorzien van nieuwste software-upgrades. Uniek in de markt is de garantie op occasions tot 24 maanden.

Bekijk alle voorraadmodellen Plan werkplaatsafspraak

Onderdeel van Stern Groep

Svala Auto is officieel Volvo dealer en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. Svala Auto is onderdeel van het beursgenoteerde Stern Groep, een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit.

Uw partner op het gebied van mobiliteit
In samenwerking met de Stern organisatie biedt Svala Auto een volledige diestenportefeuille aan, zoals bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel.

Meer Stern Diensten
Volvo-Hybride-rijden

De Volvo Clubbonus

Volvo is sinds 1994 partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en investeert al 25 jaar structureel in talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport, zowel op nationaal als op lokaal niveau.

Verdien € 1000,- voor jouw club
Een hockeyvereniging die partnership heeft met een Svala Auto, ontvangt hierdoor een bonus van maar liefst € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast geven we nu ook € 500 bonus aan een hockeyvereniging bij aankoop van een Volvo Selekt Occasion! Succes bereik je samen.

Het team van Svala Auto Almere