Ontworpen voor rijplezier

De Volvo S60 combineert het beste van Volvo met sportiviteit en rijplezier. Selecteer de gewenste rijmodus (Dynamic, Comfort of Eco) en ervaar de performance, dynamiek en uitstekende wegligging zonder in te leveren op comfort. De innovatieve motoren die leverbaar zijn op de Volvo S60 combineren krachtige prestaties met een lage uitstoot en benzineverbruik en worden standaard geleverd met 8-traps Geartronic Automaat. 

De Volvo S60 is niet langer nieuw te bestellen en zal binnenkort verdwijnen uit de huidige modelreeks. Voor degenen die nog steeds gecharmeerd zijn van de Volvo S60, is er goed nieuws. Hoewel het model niet meer nieuw besteld kan worden, hebben we nog een beperkte voorraad beschikbaar. Bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De nieuwe long-range aandrijflijn van de Volvo S60

Volvo introduceert een verbeterde Recharge plug-in hybride aandrijflijn voor de S60, waardoor de elektrische actieradius aanzienlijk wordt verhoogd en tegelijkertijd de CO2-uitstoot verlaagd. Met de vernieuwde range tot 84 km, maakt Volvo het mogelijk om vrijwel alle dagelijkse ritten volledig elektrisch af te leggen.

Benieuwd naar nóg meer voordelen van de Volvo S60? Maak een proefritafspraak.

De Volvo S60

Onderscheidend design en innovatieve technologie zijn de belangrijkste kenmerken van de Volvo S60. Een prachtige sportsedan, maar wel met de kenmerken van Volvo. De stoelen zitten zoals altijd geweldig en het infotainment is modern en uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen en spraakbediening, zeg: “Ik heb het koud” en de verwarming gaat een graadje hoger. Feilloos. 

Volvo Polestar Tuning

Wij spreken ze bijna nooit, klanten die ontevreden zijn over de prestaties van hun Volvo. Toch zijn de mogelijkheden daar om de performance van je Volvo nóg verder te verhogen. Meer pk's, een snellere reactiesnelheid van de motor en een fellere response op het gaspedaal zijn mogelijk met motoroptimalisatie van Polestar Tuning. Middels speciaal ontwikkelde software krijgt jouw Volvo de perfecte balans tussen veiligheid en performance.

Polestar Tuning bij Hedin Automotive verzekert je van meer rijplezier met behoud van de garantie.

De Volvo S60 op voorraad: nieuw en tweedehands

Wil je liever direct wegrijden? Kies dan voor een Volvo S60 uit onze voorraad! Wij hebben verschillende uitvoeringen, kleuren, bouwjaren en kilometerstanden klaarstaan en deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Daarnaast krijg je van ons een leven lang gratis APK bij aanschaf van een tweedehands S60

Volvo S60 ervaren

In onze showrooms staat het meest complete aanbod van de Volvo S60 klaar. De perfecte combinatie van sportiviteit en ultiem rijplezier. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit, wij ontvangen je graag in onze showroom om je te voorzien van informatie over het merk Volvo en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw nieuwe auto te maken heeft.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Volvo S60

Is de Volvo S60 leverbaar met AWD?

Ja, de Volvo S60 T6 en T8 Plug-in Hybrids worden standaard geleverd met AWD.

Wat is de volledig elektrische actieradius van de Volvo S60?

De Volvo S60 Plug-in Hybrid biedt een actieradius tot 84 km.

Is de Volvo S60 beschikbaar als volledig elektrisch?

Nee, de Volvo S60 is beschikbaar als benzine of Plug-in Hybrid uitvoering. De Volvo XC40 en Volvo C40 zijn wel beschikbaar als Pure Electric.