Volvo Onderhoud Dealer Goedkoop

De Juiste Volvo Banden

Een kwestie van veiligheid

De rijeigenschappen van uw Volvo zijn sterk afhankelijk van de juiste band. Hoe beter de grip, hoe beter een auto kan stoppen, draaien en versnellen. Het is zonde dat het belang van de juiste banden nog wel eens onderschat wordt. Naast een betere veiligheid draagt het rijden met de juiste banden bij aan het besparen van brandstof, het milieu en het reduceren van het geluidsniveau. Wij bij Svala Auto adviseren uw graag over alle mogelijkheden.


Bandenwissel Meer informatie
Volvo Onderhoud Dealer Goedkoop

 

Waarom zou ik kiezen voor Svala Auto?

Expertise Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang gratis Volvo Assistance met Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

Gratis software-updates

Systemen die worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, de navigatie, het instrumentenpaneel en het motormanagement.

Transparante Prijzen

Alleen originele onderdelen met vaste prijzen. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.

 

Volvo Jaarbeurt Oudere Volvo Dealer Goedkoop

Volvo Onderdelen Bestellen

Originele onderdelen en een snelle levertijd.

Op zoek naar specifieke originele Volvo onderdelen? Bij de grootste Volvo dealer van Nederland profiteert u van scherpe prijzen en persoonlijke service. Daarbij hebben wij een groot magazijn waardoor wij veel onderdelen direct kunnen leveren, van een volledige buitenspiegel tot een klein schoefje.

Naast onderdelen, kan Svala Auto u ook een enorme keuze uit sportieve en stijlvolle accessoires aanbieden.


Onderdeel aanvragen Overige accessoires


Overige reparaties en onderdelen


VOLVO RUITENWISSERS

De wisserbladen van uw Volvo verzetten flink werk. Liters regen en veel vuil. Vervang uw wisserbladen tijdig om een goed zicht te behouden.

Offerte aanvragen


VOLVO DISTRIBUTIERIEM

Het vervangen van de distributieriem is een specialistische klus. Svala Auto heeft hoogopgeleide monteurs die deze klus kunnen uitvoeren.

Meer informatie


VOLVO SLEUTELS

Sleutel kwijt of stuk? Via Svala Auto vraag je gemakkelijk een nieuw exemplaar aan voor jouw Volvo. Natuurlijk origineel en inclusief garantie.

Offerte aanvragen


VOLVO REMMEN

Goede remmen zijn essentieel voor de veiligheid. Laat uw remblokken, remschijven en remvloeistof tijdig controleren en eventueel vervangen. 

Meer informatie