Volvo Onderhoud Dealer Goedkoop

Volvo Onderhoud

Gratis software-updates & 1 jaar Volvo Assistance

Svala Auto doet graag meer om uw verwachting te overtreffen. U heeft immers een Volvo gekozen omdat u hoge eisen stelt aan uw auto. Dat mag ook verwacht worden van Svala Auto, als grootste Volvo dealer van Nederland. Bij ons wordt uw Volvo zonder meerprijs voorzien van de laatste software-updates en profiteert u 1 jaar lang van Volvo Assistance met Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Verder worden er alleen originele Volvo onderdelen gebruikt.


Afspraak maken Offerte opvragen
Volvo Onderhoud Dealer Goedkoop

 

Waarom zou ik kiezen voor Svala Auto?

Expertise Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang gratis Volvo Assistance met Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

Gratis software-updates

Systemen die worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, de navigatie, het instrumentenpaneel en het motormanagement.

Transparante Prijzen

Alleen originele onderdelen met vaste prijzen. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.

 

Volvo Jaarbeurt Oudere Volvo Dealer Goedkoop

Volvo Jaarbeurt

Voor modellen van 6 jaar of ouder.

Graag laten wij u kennismaken met de jaarbeurt, ontwikkeld voor Volvo modellen van 6 jaar en ouder. Onderhoud laten uitvoeren bij de Svala Auto betekent een langer behoud van waarde. Voor slechts € 299* heeft u o.a. een grondige controle, olie verversen, oliefilter vervangen, ruitensproeiervloeistof bijvullen, verlichting- en remmencontrole. Ook bent u opnieuw een jaar lang verzekerd van Volvo Assistance.


Afspraak maken Meer informatie

* Betreft een adviesprijs, zonder extra werkzaamheden.
Volvo Airco Onderhoud Dealer

Volvo Aircocheck

LENTE ACTIE
Aircocheck- en reinigen voor slechts € 49

Een vervuilde airco zorgt voor een bedompte lucht in uw auto: onfris en onveilig. Met onze aircocheck- en reiniging garanderen wij u het perfecte interieurklimaat. Dus boek onze aircocheck en -reiniging, dan blijft uw interieur altijd lentefris, óók in de zomer. En u alert en scherp achter het stuur.


Afspraak maken Meer informatie


Volvo Airco Onderhoud Dealer