volvo laten tunen origineel

Wat is Volvo Assistance?

De zekerheid van Volvo, ook onderweg.

Met uw Volvo Card profiteert u kosteloos van Volvo Assistance, de Europese wegenhulp van Volvo, welke wordt uitgevoerd in samenwerking met de ANWB alarmcentrale. Bij een lekke band, verkeerd getankte brandstof, verlies van sleutels en mechanische/technische defecten in Nederland of de Europese Unie kunt u, 7 dagen per week, 24 uur per dag, gemakkelijk beroep doen op Volvo Assistance. Een geruststellend gevoel.

Lees de volledige brochure

Hoe ontvang ik Volvo Card?

U ontvangt kosteloos een Volvo Card wanneer:

  Wanneer u een nieuwe Volvo koopt of least via een officiële dealer geniet u 3 jaar lang van alle voordelen van een Volvo Card.

  Bij een Volvo Selekt occasion heeft u 1 jaar recht op de Volvo Card.

  Is uw Volvo ouder dan drie jaar en jaarlijks in onderhoud bij Svala Auto, dan wordt de Volvo Card kosteloos met een jaar verlengd.

volvo laten tunen origineel

Upgrade: Volvo Premium Assistance

Volvo Premium Assistance is de uitgebreide versie van Volvo Assistance. Premium biedt extra voordelen zoals de mogelijkheid om 30 dagen aaneengesloten gebruik te maken van een vervangende auto. Pech in het buitenland? Dan kunt u in plaats van een leenauto kiezen voor een tijdelijk verblijf van maximaal 5 nachten in een hotel, à € 125 per persoon per dag. Volvo Premium Assistance biedt nog veel meer voordelen en kost u slechts € 40 voor 12 maanden.

Alle voordelen »

volvo laten tunen origineel

Wat is Volvo Assistance?

Heeft u een Volvo Card, dan kunt u 24/7 contact opnemen met Volvo Assistance. Wij adviseren u onderstaande telefoonnummers op te slaan in uw telefoon:

In Nederland: 0800 - 865 86 22 77
Vanuit het buitenland: +31 70 314 51 76

Heeft u onderweg gebruik gemaakt van Volvo Assistance, dan kunt u voor uw declaratie gebruik maken van Volvo's online declaratieformulier. Zo kunt u makkelijk en snel declareren.

Online declareren