Wat is Polestar Tuning?

Wij spreken ze bijna nooit, klanten die ontevreden zijn over de prestaties van hun Volvo. Toch zijn de mogelijkheden daar om de performance van uw Volvo verder te verhogen. Meer PK's, een snellere reactiesnelheid van de motor en een fellere response op het gaspedaal zijn mogelijk met motoroptimalisatie van Polestar/Volvo Tuning. Middels speciaal ontwikkelde software wordt uw Volvo een unieke combinatie van veiligheid en performance. 

Optimalisatie van mijn Volvo

 

 

volvo laten tunen origineel

Polestar Performance

Polestar is sinds 1996 Volvo's performance divisie en heeft jaren ervaring met software voor optimalisatie van de volledige aandrijflijn, motor en transmissie. Bij een automaat wordt ook de schakelsnelheid afgesteld, evenals het schakelgedrag en de respons bij het gaspedaal loslaten. Omdat de optimalisatie voornamelijk effect heeft in het middengebied van het toerenbereik behaalt u extra resultaat bij inhaal- en invoegacties. Het extra vermorgen is tijdens het rijden duidelijk en op een vloeiende manier merkbaar. Benieuwd naar jouw toename in PK's, koppel en acceleratiesnelheid? Vraag vrijblijvend een indicatie op!

 

Veelgestelde vragen over Polestar

Kan Polestar ongedaan worden gemaakt?

Ja, Volvo motoren worden aangestuurd door een Electronic Control Unit. Doordat chiptunen een aanpassing is in de software kunnen de instellingen weer teruggezet worden naar de originele waarden.

Kan ik mijn leaseauto laten tunen?

In de meeste gevallen mag een lease auto ook motoroptimalisatie ondergaan. Het is altijd goed om bij de leasemaatschappij te informeren wat de mogelijkheden zijn. 

Behoud ik mijn fabrieksgarantie?

Wanneer uw Polestar Tuning laat uitvoeren bij Svala Auto, officieël de grootste Volvo dealer van NL, bent u er zeker van behoud van uw fabrieksgarantie. Met tuning bij niet officiële dealers kunnen garanties vervallen.

 

Is mijn Volvo geschikt voor Polestar Tuning?

Polestar tuning is mogelijk op bijna alle Volvo's. Klik op uw model voor een vrijblijvende offerte! 
Natuurlijk vertellen we je graag meer over de toename in Vermogen (PK's), Koppel en Acceleratiesnelheid.


Volvo V40 en V40 CC


Volvo V60 en V60 CC


Volvo V90 en V90 CC


Volvo XC40


Volvo XC60


Volvo XC90


De Nieuwe Volvo S60


Volvo S90


Ander model? Klik hier!

 

Volvo Tuning