Polestar Performance

Polestar is sinds 1996 Volvo's performance divisie en heeft jaren ervaring met software voor optimalisatie van de volledige aandrijflijn, motor en transmissie. Bij een automaat wordt ook de schakelsnelheid afgesteld, evenals het schakelgedrag en de respons bij het gaspedaal loslaten. Omdat de optimalisatie voornamelijk effect heeft in het middengebied van het toerenbereik behaalt u extra resultaat bij inhaal- en invoegacties. Het extra vermorgen is tijdens het rijden duidelijk en op een vloeiende manier merkbaar. Benieuwd naar uw toename in PK's, koppel en acceleratiesnelheid? Vraag vrijblijvend een indicatie op!
volvo laten tunen origineel

Optimaliseer uw rijervaring


SNELLER INHALEN

De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen: ideaal tijdens het inhalen op de snelweg of het actief rijden op bochtige wegen.


SCHAKELSNELHEID

De schakelsnelheid is significant verbeterd, waardoor de auto sneller accelereert en directer op input van de bestuurder reageert (Bij Automatische Transmissie).


TOTALE CONTROLE

De motor en versnellingsbak zijn aangepast om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren.


KOPPELOVERDRACHT (AWD)

Een groter koppel naar de achterwielen voor een dynamische ervaring zorgt niet alleen voor een betere controle tijdens het nemen van bochten, maar ook voor grip bij het wegrijden.

 

Polestar Tuning

 

Veelgestelde vragen over Polestar

Kan Polestar ongedaan worden gemaakt?

Ja, Volvo motoren worden aangestuurd door een Electronic Control Unit. Doordat chiptunen een aanpassing is in de software kunnen de instellingen weer teruggezet worden naar de originele waarden.

Kan ik mijn leaseauto laten tunen?

In de meeste gevallen mag een lease auto ook motoroptimalisatie ondergaan. Het is altijd goed om bij de leasemaatschappij te informeren wat de mogelijkheden zijn. 

Behoud ik mijn fabrieksgarantie?

Wanneer uw Polestar Tuning laat uitvoeren bij Svala Auto, officieël de grootste Volvo dealer van NL, bent u er zeker van behoud van uw fabrieksgarantie. Met tuning bij niet officiële dealers kunnen garanties vervallen.

 

Is mijn Volvo geschikt voor Polestar Tuning?

Polestar tuning is mogelijk op bijna alle Volvo's. Klik op uw model voor een vrijblijvende offerte! 
Natuurlijk vertellen wij u graag meer over de toename in Vermogen (PK's), Koppel en Acceleratiesnelheid.


Volvo V40 en V40 CC

V60 Volvo Tuning

Volvo V60 en V60 CC


Volvo V90 en V90 CC


Volvo XC40


Volvo XC60


Volvo XC90


De Nieuwe Volvo S60


Volvo S90


Ander model? Klik hier!

 

Volvo Tuning