S60 Intro Edition - € 48.995

De S60 staat in de startblokken om de harten te veroveren van liefhebbers van rijplezier. Deze scandinavische sportsedan komt op de markt als bijzonder compleet R-Design model. 

De sedan straalt door zijn verlaagde sportchassis, 18" dubbelspaaks velgen en designaccenten in Glossy Black. De Intro Edition heeft een 250pk (184kW) sterke T5-turbobenzinemotor met Geartronic-automaat.

Offerte     of bekijk prijslijst

  



S60-Intro-Edition





Alles over de nieuwe S60

Volvo's Senior Director of Design geeft een presentatie over alle aspecten van de S60. De moderne sedan is gericht op het combineren van sportieve beloften, inuïtieve technologieën en een zelfverzekerd scandinavisch design. 

De S60 als eerst ontdekken?
Meld u aan via onderstaande knop en u bent als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden tot proefrijden in de nieuwste S60 Intro Edition. 

Aanmelden

 

 

 

S60 T8 Polestar Engineered

Polestar Engineered voegt prestatie bevorderende componenten toe aan het chassis en de krachtige plug-in hybride T8 Twin Engine motor. Polestar gebruikt hiervoor componenten van 's werelds bekendste bedrijven voor performance parts; Öhlins en Brembo. Dit, samen met de unieke details, aangepaste rij-instellingen en motoroptimalisatie naar 405 pk (298 kW) en 670 Nm, geeft de S60 T8 Polestar Engineered uitstekende prestaties.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Hoe kunnen wij u verder helpen?

 Onze vestigingen  Contact