Inclusief Polestar Optimisation

Gratis performance upgrade van uw Volvo

Bij aanschaf van een nieuwe Volvo S60, S90, V60, V90, XC60 of XC90 ontvangt u tijdelijk Polestar Optimisation (t.w.v. €995)*. Met deze Polestar upgrade wordt uw Volvo een unieke combinatie van veiligheid en performance. 

Meer PK's
, een snellere reactiesnelheid en een fellere response op het gaspedaal worden behaald. Profiteer nu van deze unieke actie.

Offerte Meer informatie over Polestar

Gratis Polestar Tuning

De perfecte Volvo XC60


SCANDINAVISCH DESIGN

De XC60 kenmerkt zich door dynamische proporties, een kalme zelfverzekerdheid. Grote wielen en geprononceerde wielkasten demonstreren de atletische capaciteiten, terwijl de geïntegreerde dakrails en solide zijpanelen het solide SUV karakter benadrukken.


NEEMT U PLAATS

Het interieur van de XC60 is Scandinavisch design op zijn best- een moeiteloze combinatie van vorm en functie. Een schone layout creëert een inspirerende ruimte die u zonder afleiding laat genieten van het rijden, terwijl u Zweedse luxe om u heen ervaart. 


CONNECTIVITEIT

Altijd verbonden via Volvo On Call, Apple CarPlay en Spotify. De voice control functie herkent natuurlijke spraak zodat u op een eenvoudige manier de climate control, navigatie, media en telefoon kunt bedienen. Een head-up display projecteert informatie op de voorruit.


PLUG-IN HYBRID

De Volvo XC60 is ook verkrijgbaar als T8 Twin Engine. Een combinatie van een efficiente benzinemotor en krachtige elektromotor. Brandstofconsumptie en CO2-uitstoot zijn minimaal, ondanks een gecombineerd vermogen van maar liefst 390pk.

 

XC60 Proefrit

Ontdek alle mogelijkheden

XC60 Ontdekken

XC60 - Voorraad

Snel rijden in een nieuwe of gebruikte Volvo XC60, tegen de beste prijs? Bekijk dan onze uitgebreide voorraad.

Bekijk voorraad

XC60 Ontdekken

XC60 - Ontdekken

Alles weten over de nieuwe XC60? Ontdek de verschillende uitvoeringen, mogelijke opties en bekijk de auto in zijn geheel hier. 

Meer informatie

XC60 Ontdekken

XC60 - Proefrit

De Volvo XC60 ervaren? Plan gemakkelijk een vrijblijvende proefrit in bij uw Svala Auto vestiging in de buurt.

Proefrit

*Voorwaarden van toepassing, actie niet van toepassing op elke motorisatie. Vraag uw verkoopadviseer naar alle informatie.