Svala Parts webshop

Welkom in de Svala Parts webshop: De webwinkel voor alle originele Volvo onderdelen. Hierbij kunt u denken aan: Volvo accessoires, Volvo merchandise producten, Volvo banden, Volvo lichtmetalen velgen en vele andere producten. Svala Auto levert door heel Nederland. Desgewenst monteren wij het onderdeel of accessoire in de onze eigen werkplaats. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het merk Volvo en weten precies hoe een onderdeel vervangen moet worden of een accessoire moet worden ingebouwd. Bekijk alle accessoires of onderdelen in deze webshop de voorraad met korting!

Vind een vestiging in de buurt »

svala-auto-webshop-banden

Volvo lichtmetalen velgen

Svala Auto heeft een ruim assortiment betaalbare zomer- en winterbanden van A-kwaliteit. Wij leveren voor ieder type Volvo de juiste band.

Bekijk in de webshop

Afhalen en monteren

svala-auto-webshop-montage

Wanneer u een groot of duur product heeft besteld, is het soms handiger of veiliger om dit zelf op te halen. In de meeste gevallen kunnen wij het product dan ook gemakkelijk voor u monteren. Met vestigingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland zit er vrijwel altijd een werkplaats bij u in de buurt.

Zoek een vestiging

Uw zekerheden

  • Originele Volvo onderdelen
  • Ook voor oudere modellen
  • Geïnspecteerd door de specialist
  • Montage of inbouw mogelijk
  • Vertrouwd online betalen 

svala-auto-webshop-veiligheidsrek

Volvo veiligheidsrek

Een Volvo veiligheidsrek voorkomt dat bagage naar voren schiet bij een noodstop. Ook handig wanneer u een huisdier in de bagageruimte laat zitten. Een origineel veiligheidsrek past altijd.

Bekijk in de webshop

svala-auto-webshop-mattenset

Volvo mattenset

Een Volvo mattenset is er in diverse uitvoeringen. Svala Auto levert uitsluitend originele automatten. Ook voor de bijzondere uitvoeringen zoals de Ocean Race.

Bekijk in de webshop

Andere accessoires

svala-auto-webshop-andere

Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel of accessoire? In dat geval is het mogelijk om middels een omschrijving of artikelnummer het gewenste product te bestellen.

Bekijk