Volvo winterbanden!

Svala Auto staat voor u klaar. Wij bereiden u en uw auto graag goed voor op de winterperiode. Uw nieuwe winterbanden koopt u bij ons tegen de beste voorwaarden en van de beste A-merken. Wij bieden voor alle modellen een set winterbanden (exclusief velgen) voor een zeer gunstige prijs! Wij maken graag een offerte voor u op. Mogen wij u verder informeren? Bel nu 088 - 292 36 20, vraag hier vrijblijvend een offerte aan of maak direct een werkplaats afspraak.

Offerte Werkplaatsafspraak

 

Het juiste type winterband voor elk model bij Svala Auto

Alle modellen Volvo zijn welkom bij Svala Auto. Wij zijn officieel dealer van Volvo. Voor een Volvo is alleen het beste goed genoeg. Daarom monteren wij altijd A-kwaliteit winterbanden. Uiteraard zijn er betaalbare oplossingen bespreekbaar voor als u minder kilomters rijdt. Vraag bijvoorbeeld ook eens naar all-season banden.

 

Hoe werken Winterbanden? Bekijk de video!

winterband_2

Bij welke Svala Auto vestigingen kan ik mijn bandenwissel plannen?

Svala Auto vindt u in Zaandam, Haarlem, Lijnden, Almere, Weesp, Katwijk, Leiderdorp en Hillegom. U kunt wachten gedurende de wielenwissel en genieten van een warm kopje thee, espresso of capuccino. Vanzelfsprekend werkt u zorgeloos door op ons gratis WiFi netwerk.

Volvo winterbanden Svala Auto

Volvo Winterbanden

Afspraak maken?
Bel 088 - 292 36 20
 

Werkplaatsafspraak

Offerte

Waarom Svala Auto

  • Volvo gecertificeerde monteurs
  • Toepassing van originele onderdelen
  • Voordelig onderhoud ook voor het oudere model
  • Garantie op uitgevoerde reparaties
  • Een snelle service met transparante voorwaarden