werkplaats-sub-volvo-service-20.png

Waarom Svala Auto

  • Volvo gecertificeerde monteurs
  • Toepassing van originele onderdelen
  • Voordelig onderhoud ook voor het oudere model
  • Garantie op uitgevoerde reparaties
  • Een snelle service met transparante voorwaarden

Volvo Service 2.0 bij Svala Auto

Standaard bij iedere onderhoudsbeurt vanaf MY14: kaartupdate voor uw navigatiesysteem*

De erkende Volvo dealer doet graag meer om uw verwachtingspatroon te overtreffen. U heeft immers een Volvo gekozen omdat u hoge eisen stelt aan uw auto, u mag dan ook verwachten dat Svala Auto, als grootste Volvo dealer van Nederland, uw auto ook goed onderhoudt en repareert. Onze automonteurs hebben passie voor het merk en worden up-to-date gehouden met alle mogelijke cursussen. Tijdens onderhoud en reparatie van uw auto worden alleen originele Volvo onderdelen gebruikt.

Maak een werkplaats afspraak

 

Svala Auto Volvo gaat verder

Bij Svala Auto wordt uw Volvo altijd zonder meerprijs voorzien van de laatste software update. Hiermee wordt het motor management systeem up-to-dat gehouden. Daarbij voeren de monteurs van Svala Auto Volvo altijd een health check uit en krijgt u een jaar lang Volvo Assistance na iedere servicebeurt. Hiermee geniet u van mobiliteitshulp in heel Europa, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

 

Het Svala Auto service team

Het serviceteam van Svala Auto is gepassioneerd voor het merk Volvo. Zij helpen u graag weer veilig op pad te gaan. De serviceadviseur van elke vestiging staat met veel plezier voor u klaar. Om u te adviseren op het gebied van onderhoud, reparatie en schadeherstel, maar ook bij de bediening van bijvoorbeeld uw navigatie of het monteren van de dakdragers. De servicemedewerkers geven u een eerlijk advies en doen u altijd vooraf een scherp, maar vooral transparant prijsvoorstel. Wij houden van korte lijnen en streven er naar een serviceniveau te bieden dat uw verwachtingen overtreft. Graag tot ziens.

Vind een vestiging

 

* De kaart update voor het navigatiesysteem geldt voor Volvo's vanaf modeljaar 2014. Vraag naar de mogelijkheden voor uw type Volvo. Informeer naar de voorwaarden bij de service adviseur.