svala-auto-volvo-onderhoud

Volvo onderhoud

Voor ieder type Volvo onderhoud is Svala Auto het juiste adres. Standaard werkzaamheden zoals een onderhoudsbeurt of APK is mogelijk. Voor de complexe werkzaamheden zoals het vervangen van de distributieriem heeft Svala Auto gecertificeerde monteurs aan het werk.    Werkplaats afspraak

Volvo APK

€ 25,- ALL-IN

svala-auto-volvo-apk

Het APK-keuren van uw auto is wettelijk verplicht. Svala Auto voert de APK-keuring uit voor een All-in tarief van € 25,-. Dit is dus inclusief afmeldkosten, roetmeting of viergassentest.

Bekijk de APK-aanbieding

Schade aan uw Volvo?

svala-auto-volvo-schadeherstel

Heeft uw Volvo parkeerschade, ruitschade of anderszins? Een ongeluk zit in een klein hoekje. Svala Auto brengt uw auto met alle zorg weer terug in topstaat.

Naar de werkplaats

svala-auto-volvo-service

Volvo Service 2.0

Inclusief kaartupdate navigatie*

Svala Auto doet met Service 2.0 graag iets extra’s. Wij updaten bijvoorbeeld zonder meerprijs de software van uw auto en onderwerpen uw Volvo bij een werkplaatsbezoek gratis aan een health check.

Bekijk de Service 2.0

svala-auto-volvo-onderhoud-jaarbeurt

Volvo jaarbeurt

Svala Auto biedt speciaal voor de Volvo modellen op leeftijd een speciale onderhoudsbeurt. Met dealeronderhoud houdt uw Volvo langer zijn waarde. Bovendien profiteert u van extra’s zoals 1 jaar lang gratis wegenhulp.

Bekijk de jaarbeurt

Volvo remmen onderhoud

svala-auto-volvo-remmen-onderhoud

Uw remmen moeten hard werken. U moet kunnen vertrouwen op de remmen van uw Volvo. Het Volvo remmenonderhoud wordt uitgevoerd door merkspecialisten.

Bekijk de remmen service

Distributieriem vervangen

volvo-distributieriem-vervangen-svala-auto

Het vervangen van de distributieriem is een specialistische klus. Volvo dealer Svala Auto heeft hoogopgeleide monteurs die deze klus kunnen uitvoeren.

Meer over de distributieriem

Nieuwe accu

vanaf € 106,- inclusief plaatsen

volvo-accu-vervangen-svala-auto

Het vervangen van de accu van uw Volvo is voor de technici van Svala Auto een snel geklaarde klus waarop u kunt wachten.

Bekijk de accu service

Uitlaat vervangen

volvo-uitlaat-vervangen-svala-auto

De uitlaat leidt de verbrande gassen veilig weg. Deze moet dus optimaal werken. De uitlaat vervangen doet Svala Auto met het juiste gereedschap.

Uitlaat vervangen

WerkplaatsPolestar

Polestar Tuning

Optimaliseer het vermogen zonder verlies van garantie! Volvo ontwikkelt in samenwerking met Polestar Performance upgrades voor uw Volvo.

Polestar Tuning

svala-auto-volvo-onderhoud

Aankoopinspectie

U heeft een mooie Volvo occasion gezien en denkt eraan om deze aan te schaffen? Dan wilt u er natuurlijk graag zeker van zijn dat de auto voldoet aan uw verwachtingen. Laat daarom de Aankoopinspectie uitvoeren voor slechts € 95,- bij Svala Auto.

Bekijk

Waarom Svala Auto

  • Volvo gecertificeerde monteurs
  • Toepassing van originele onderdelen
  • Voordelig onderhoud ook voor het oudere model
  • Garantie op uitgevoerde reparaties
  • Een snelle service met transparante voorwaarden