Svala Auto Private Lease All Risk Verzekerd

All Risk verzekerd

Via Stern Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Svala Auto Private Lease Wegenbelasting

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.Svala Auto Private Lease Onderhoud

Onderhoud en reparatie

De erkende technici bij Svala Auto kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid.


Svala Auto Private Lease Volvo Card V2

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease.

Svala Auto Private Lease Pechhulp

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

Svala Auto Private Lease Onverwachte Kosten

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.