Standaard inbegrepen

Volvo XC40 Modellen

All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Volvo XC40 Modellen

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

Volvo XC40 Modellen

Onderhoud, reparatie en vervoer

De erkende technici bij uw Volvo-dealer kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Indien nodig ontvangt u na 48 uur vervangend vervoer.

Volvo XC40 Modellen

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis wanneer u kiest voor Volvo Private Lease..

Volvo XC40 Modellen

24/7 Pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

Volvo XC40 Modellen

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veelgestelde vragen

Wilt u nog meer weten over Private Lease en op uw gemak nog even de veelgestelde vragen nalezen? Dat kan, via onderstaande knop vindt u alle informatie overzichtelijk bij elkaar. Mocht u liever persoonlijk advies willen, dan kan dat uiteraard ook. Bel dan met onze adviseurs op 088-292 36 10

Ons aanbod Veelgestelde vragen