Volvo Private Lease Mogelijkheden

Voor welk model wilt u een offerte ontvangen?

Volvo V40 Private Lease Prijs

Volvo V40€ 449,- p/m

Volvo V60€ 649,- p/m

Volvo V90€ 879,- p/m

Volvo XC40€ 549,- p/m

Volvo XC60€ 769,- p/m

Volvo XC90€ 1.169,- p/m

Volvo S60€ 699,- p/m

Volvo S90€ 879,- p/m

Polestar Engineered

Een unieke combinatie van Techniek & Performance

V40 polar modellen

V60 Polestar€ 879,- p/m

S60 Polestar€ 879,- p/m

XC60 Polestar€ 1.079,- p/m

Standaard inbegrepen bij Volvo Private Lease

Volvo Private Lease Prijs

All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

Volvo Lease Privé

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar. U hoeft alleen nog te tanken.

Volvo Privé Lease Dealer Vergelijken

Geen zorgen

Onze erkende Volvo technici kennen uw auto als geen ander. Rijdt u een Volvo via Private Lease dan profiteert u van uitgebreide kennis en vaardigheid. Indien nodig ontvangt u na 48 uur vervangend vervoer.

Volvo Leasen Private

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en privileges, zoals Volvo Assistance, Volvo Card aanbiedingen en My Volvo magazine. De Volvo Card krijgt u gratis bij Volvo Private Lease.

Volvo Private Lease Keurmerk

24/7 Pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

Volvo Modellen Private Lease

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Veelgestelde vragen over Volvo Private Lease

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, dan kan! Doordat wij met Stern via ruim 70 vestigingen 21 automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe auto, zonder zorgen over onderhoudsbeurten, verzekering of afschrijvingen.

Ik rijd meer dan afgesproken, en nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je meer of minder kilometers rijdt dan dat je in jouw Private Lease contract op hebt laten nemen. Wij vinden het belangrijk dat je niet onnodig met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

Om deze reden benaderen wij jou eenmaal per jaar met het verzoek jouw kilometerstand door te geven. Wanneer je meer kilometers hevtgereden dan in het contract is opgenomen, dan worden deze jaarlijks verekend tegen de prijs welke op in het contract staat vermeld.

Wanneer jouw situatie wijzigt door bijvoorbeeld verhuizing of het wijzigen van werklocatie en je voorziet hierdoor een structurele wijziging in het aantal kilometers, dan kun je contact opnemen met ons zodat wij jou kunnen voorzien van een aangepast voorstel om onnodige kosten achteraf te voorkomen.

Wat zit er allemaal standaard in mijn Private Lease contract?

In de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het gebruik van de auto:

• Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • All-risk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage € 450,-)
  • OIV (ongevallen-inzittenden-verzekering)
  • Verhaalsrechtsbijstand (Verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • 24h pech hulp
  • Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen. Zo komen bijvoorbeeld de kosten van brandstof, van parkeren, van wassen van het voertuig, van updates van het navigatiesysteem (indien aanwezig in het voertuig), van bekeuringen en tolgelden voor uw eigen rekening.

Mogen er andere personen in mijn Private Lease auto rijden?

Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Is mijn auto overal verzekerd?

Uw leaseauto is bijna in alle Europese landen verzekerd. Welke landen dit zijn vindt u terug op uw verzekeringsbewijs, ook wel bekend als de groene kaart. Meer informatie betreft de verzekering vind u in onze verzekeringsvoorwaarden.

Hoe wordt er beoordeeld of een Private Lease contract voor mij financieel haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een Private Lease contract financieel verantwoord is vind er een (verplichte) financiële toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.

De toetsing vind plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het Private Lease product. Iedere aanvraag voor Private Lease wordt individueel beoordeeld.

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een Private Lease contract.