Medewerker Klant Contact Center - Stern4 Haarlem

02-02-2017 16:54

Stern 4 maakt onderdeel uit van Stern Groep NV, de grootste autodealerholding van Nederland. Onder Stern 4 vallen Svala Auto (Volvo; acht vestigingen), Vireo Auto (o.a. Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Mitsubishi; zes vestigingen) en Jager Auto (Land Rover en Jaguar; twee vestigingen). 

Voor ons hoofdkantoor in Haarlem zijn wij op zoek naar een: 

Medewerker Klant Contact Center
16 uur per week (op basis van oproepcontract), ook op zaterdag en in de avonden beschikbaar 

Je hebt ervaring met het werken op een klant contact centrum (KCC) en bent helemaal thuis in outbound, telefonie en het uitbrengen van offertes. De nadruk in deze functie ligt op het outbound bellen voor het maken van afspraken voor onze werkplaatsen. Samen met het team zorg je voor een optimale klantbeleving. Daarnaast heb je commercieel inzicht en ben je in staat om dagelijkse upselling te realiseren, om een zo hoog mogelijk werkaanbod voor de werkplaatsen te realiseren. 

Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare technische werkervaring en kennis in de automotive. Je hebt ervaring met outbound bellen en het inplannen van werkplaatsafspraken. Daarnaast kun je goed commerciële mogelijkheden benutten.

Je bent verder een echte teamplayer, positief, stressbestendig en flexibel en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

Een afwisselende functie in een professionele werkomgeving, met ruimte voor persoonlijke inbreng en frisse ideeën. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze commerciële functie kun je rechtstreeks mailen met Mark Jonkheer, Coördinator KCC. Zijn e-mailadres is mark.jonkheer@stern4.nl. 

Interesse?

Wil jij onze nieuwe KCC medewerker worden? Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘KCC Stern 4’. 

Sluitingsdatum

1 mei 2017

Eerste Autotechnicus - Svala Auto Weesp

05-05-2017 14:17

Svala Auto is officieel dealer van Volvo en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. 

Voor onze vestiging in Weesp zijn wij op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester (of bent bereid deze opleiding te volgen). Je bent representatief, kunt diagnoses stellen en denkt oplossingsgericht. Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek en hebt bij voorkeur ervaring met het merk Volvo. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. 

Svala Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Svala Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco de Jong op telefoonnummer 0294-418200. 

Wil jij onze nieuwe autotechnicus worden?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Svala Auto Weesp’.

Autotechnicus - Svala Auto Lijnden

23-05-2017 14:00

Svala Auto is officieel dealer van Volvo en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. 

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor onze vestiging in Lijnden op zoek naar een: 

Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma Autotechnicus, MBO niveau 2. Als Autotechnicus spoor je storingen op, waarna je onderhoudsbeurten of reparaties uitvoert. Je monteert accessoires, vervangt onderdelen en stelt deze af. Kortom, je zorgt ervoor dat auto’s zo snel en goed mogelijk de weg op kunnen.

Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. Ervaring met het merk Volvo is een pré. 

Svala Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Svala Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever

Voor meer informatie over deze functies kun je contact opnemen met aftersalesmanager Jasper Boxem op telefoonnummer 020-2190151. 

Ben jij onze nieuwe autotechnicus

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘ Autotechnicus Svala Auto Lijnden’. 

Eerste Autotechnicus - Svala Auto Haarlem

07-06-2017 11:50

Svala Auto is officieel dealer van Volvo en heeft vestigingen in Almere, Haarlem, Hillegom, Katwijk, Leiderdorp, Lijnden, Weesp en Zaandam. 

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor onze vestiging in Haarlem op zoek naar een: 

Eerste Autotechnicus 

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus (of volgt een opleiding daarvoor) en bij voorkeur het diploma APK-keurmeester (of bent bereid deze opleiding te volgen). Je bent goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto-elektrotechniek. Je werkt graag in teamverband, bent flexibel, enthousiast en vindt dat klanten optimaal tevreden moeten zijn. Ervaring met het merk Volvo is een pré. 

Svala Auto biedt een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Werken bij Svala Auto, onderdeel van Stern Groep NV, staat tevens voor goede opleidings-, trainings- en doorgroeimogelijkheden bij een solide beursgenoteerde werkgever

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met aftersalesmanager Aad Bentvelzen op telefoonnummer 023-5100555. 

Wil jij onze nieuwe autotechnicus worden?

Mail dan je motivatie met CV naar HRServiceCenter@stern.nl onder vermelding van ‘Svala Auto Haarlem’.

werkplaats-sub-volvo-service-20.png