V90 Cross Country

Volvo presenteert de nieuwe V90 Cross Country, waarmee de 90-serie nu compleet is. Sinds de introductie van de eerste Cross Country zo’n twintig jaar geleden staat Volvo bekend om zijn robuuste all-road-modellen en is het Cross Country-aanbod steeds verder gegroeid.

De Volvo V90 Cross Country combineert de elegantie van de V90 met een avontuurlijk uiterlijk. De V90 Cross Country biedt naast veiligheid, comfort en prestaties, ook all-road-capaciteiten: Krachtige terreincapaciteiten verpakt in een verfijnde, elegante Estate-body.

Proefrit Wat is mijn leasetarief?

V90 CC

V90 CC Vanaf € 71.995

Onder andere voorzien van:

  • 8-traps Automaat
  • Adaptive Cruis Control
  • Touring Chassis
  • Pilot Assist
  • Sensus Pro met Volvo On Call

Offerte

V90 CC scheiding

V90 CC Pro

V90 CC Pro  Vanaf € 75.995

Onder andere voorzien van:

  • 8-traps Automaat
  • Adaptive Cruis Control
  • 19" Diamond Cut Velgen
  • Nappa Leather Upholstery
  • Black Walnut Inleg

Offerte

De V90 Cross Country in detail


GA UW EIGEN WEG

U kunt uw eigen keuze maken uit een aantal verschillende drive modes, waardoor de V90 de rijstijl aanpast aan de wegomstandigheden of uw stemming. Schakelen tussen de drie mogelijke instellingen verandert de kenmerken van de motor, transmissie, besturing, remmen, het stabiliteitscontrolesysteem en het starten en stoppen van de motor. 


ELEGANT ZWEEDS DESIGN

Elegant design en Zweeds vakmanschap maken het interieur van de V90 een heerlijke plek om in te ontspannen. Een strakke layout creëert een sfeer van kalmte, terwijl elegante details en Zweedse materialen, waaronder Flame Birch en Orrefors kristal, een sfeer van moderne luxe uitstralen. De V90 is leverbaar met een panoramadak dat tot over de zitplaatsen achter reikt.


MOEITELOZE NAVIGATIE

Sensus Navigatie is ons volledig geïntegreerde, connected navigatiesysteem. Het helpt u om op een zo eenvoudig mogelijke manier uw bestemming te bereiken. Sensus Navigatie biedt hiernaast toegang tot aan de navigatie gekoppelde diensten en apps waarmee u nieuwe plekken en attracties kunt ontdekken. Alles op een makkelijk te begrijpen manier. 


UW PERSOONLIJKE ASSISTENT

Het bestuurdersdisplay toont belangrijke informatie, waarbij de helderheid automatisch wordt aangepast aan de omgeving. Het head-up display projecteert informatie op de voorruit, waardoor u uw ogen op de weg kunt houden. Bovendien herkent de voice control natuurlijke spraak, waardoor u de climate control, navigatie, media en telefoon kunt bedienen.

V90 T8 Plug-In Hybrid

Met de T8 Twin Engine plug-in hybride krijgt de V90 het karakter van een auto die gemaakt is voor pure performance. Het beste van twee werelden. Kracht zonder compromis. 

303 + 87 pk
All Wheel Drive
50 km volledig elektrisch rijden
11.6 kWh lithium-ion accu

Ik wil proefrijden Offerte
V90 Cross Country Hybride