Onze diensten

Svala Auto maakt onderdeel uit van Stern Groep, een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern meer dan 20 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Hieronder vind u alle diensten die Svala Auto via Stern Groep kan leveren.

stern-zakelijk-leasen

Schadeherstel

Onze specialisten kennen uw Volvo en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. 

Meer informatie

stern-zakelijk-leasen

Verzekeringen

In samenwerking met Stern Groep en Schadeverzekering-Bovemij bieden wij verzekeringen aan met unieke voordelen zoals de 3 jaar nieuwwaarde of 3 jaar occasionwaarde regeling.

Meer informatie

stern-zakelijk-leasen

Garantie

Met de aanvullende garantie voor nieuwe auto`s bent u na het verstrijken van de fabrieksgarantie beschermd tegen onverwachte reparatiekosten. U wilt toch ook graag lang zorgeloos rijden? 

Meer informatie

stern-zakelijk-leasen

Zakelijk Leasen

Een nieuwe Volvo leasen bij Svala Auto. De full operational leaseovereenkomsten bij Svala Auto zijn er om u te ontzorgen. Wij adviseren u graag de beste vorm voor uw situatie. Uiteraard met de beste kwaliteit. 

Business Sales

stern-zakelijk-leasen

Private Lease

Met Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met een uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. 

Bekijk ons aanbod

stern-zakelijk-leasen

Financiering

Wilt u uw spaargeld niet aanspreken of heeft u een andere reden om uw nieuwe Volvo per maand te betalen? Via Svala Auto regelt u altijd een maatwerk financiering. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Contact opnemen

stern-zakelijk-leasen

Persoonlijk contact

Bekijk hier op welke manieren u contact met ons op kunt nemen. Ook kunt u hier gemakkelijk en online een showroom- of werkplaatsafspraak maken.

Bekijk contactmogelijkheden