stern-zakelijk

Autoleasing

Een nieuwe Volvo leasen bij Svala Auto. De full operational leaseovereenkomsten bij Svala Auto zijn er om u te ontzorgen. Wij adviseren u graag de beste vorm voor uw situatie. Uiteraard met de beste kwaliteit. 

Business Sales

stern-financiering

Zakelijke autofinanciering

Svala Auto biedt Volvo financial lease oplossingen waarmee u zakelijk goed voor de dag kunt komen. Een nieuwe Volvo rijden wordt bereikbaar. Onze modellen met lage bijtelling maken het des te plezieriger.

Informatie

stern-mobiliteit-1

Particuliere autofinanciering

Wilt u uw spaargeld niet aanspreken of heeft u een andere reden om uw nieuwe Volvo per maand te betalen? Via Svala Auto regelt u altijd een maatwerk financiering. Vraag nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

svala auto volvo schadeherstel

Volvo schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Svala Auto heeft de juiste specialisten op het gebied van schadeherstel. Uw auto wordt weer als nieuw.

Meer over schadeherstel

stern-onderhoudscontract

Volvo Onderhoudscontract

Weet precies waar u aan toe bent met een onderhoudscontract. Één vast, laag maandbedrag voor de reparatie, het dealeronderhoud en de autobanden.

Offerte aanvragen

stern-verhuur-1

Verzekeren

Svala Auto is onderdeel van de Stern Groep, de grootste dealer holding van Nederland. Wij bieden wij u een goede een voordelige verzekering.

Verzekeren

Business-sales-tegel-Svala-Auto

Business Sales

Ontmoet Business Sales adviseur Daan Hendrix, die oplossingen biedt in grotere lease vraagstukken en fleetmanagement.

Meer over Business Sales