Business Sales adviseur

Daan-Hendrix

Daan Hendrix
Mobiel: 06 - 82 09 31 44
E-mail: daan.hendrix@svalaauto.nl

De garanties van Svala Auto

  • De grootste Volvo dealer van Nederland
  • One stop shopping bij Stern
  • Inkoopvoordelen door schaalgrootte
  • 100% persoonlijk, één contactpersoon
  • Expertise in alle mobiliteitsdiensten

Sales en service op zakelijk niveau

Svala Auto is de grootste Volvo dealer van Nederland. Met acht vestigingen in de regio’s Zaanstad, Groot Amsterdam, Almere, Haarlemmermeer en de bloembollenstreek is er altijd wel een Svala Auto vestiging in de buurt. Elke locatie heeft zich toegelegd op het optimaal bedienen van de zakelijke markt. Dit betekent dat er op iedere vestiging zeer specifieke kennis aanwezig is over zakelijke financieringen, leaseovereenkomsten, verzekeringen en bijtelling. Daarnaast is er de overkoepelende Business Sales adviseur Daan Hendrix, die oplossingen biedt in grotere vraagstukken en fleetmanagement.

U kunt bij alle Svala Auto vestigingen rekenen op:

  • Persoonlijke aandacht van onze sales adviseurs en serviceadviseurs
  • Een directe relatie met de Volvo importeur voor altijd de juiste informatie
  • Gedegen kennis over leasen en zakelijk financieren
  • Één servicedesk voor het regelen van uw auto onderhoud
  • Snelle dienstverlening met transparante voorwaarden

Svala Auto is onderdeel van de Stern Groep. Als Stern Dealer hebben wij alle mobiliteitsdiensten in huis, waardoor wij u écht een totaalpakket kunnen leveren. Of het nu onderhoud, garantie, verhuur of schadeherstel betreft, u bent gegarandeerd van one stop shopping.

Wilt u meer weten over de Business Sales en Services van Svala Auto, dan maken wij graag een afspraak met u om een passende dienstverlening, specifiek bij uw situatie te vinden. Onze Business Sales adviseur Daan Hendrix heeft 15 jaar ervaring in de zakelijke markt en staat u graag te woord.

Lease offerte Contact

 

Een Volvo leasen

Het leasen van een nieuwe of gebruikte Volvo kan in diverse vormen. Er is short lease voor diegene die voor korte periode een mobiliteitsbehoefte heeft, Volvo financial lease voor wie de investering graag uitbesteedt en full service of full operational lease voor ondernemers die graag in zijn geheel ontzorgd worden.

 

Uw Volvo zakelijk financieren

Het financieren van een nieuwe of gebruikte auto vraagt om maatwerk. Er zijn vele mogelijkheden om bijvoorbeeld het maandbedrag zo aangenaam mogelijk te maken. De Business Sales specialisten van Svala Auto informeren u graag over looptijden, slottermijnen, btw-verrekeningen, kredietvergoedingen, aanbetalingen en mogelijkheden om uw huidige auto in te ruilen.

 

Wagenparkbeheer

Met de ervaringen die Svala Auto heeft opgedaan in fleetmanagement, of ‘wagenparkbeheer’, is zij in staat om met een team van vakkundige mensen een goede structuur op te zetten waarbij kostenbeheersing en total cost of ownership belangrijke begrippen zijn. Als Stern dealer kan Svala Auto een op maat gemaakt assortiment voor uw bedrijf samenstellen, waarbij u maximaal profiteert van onze schaal voordelen. Stern heeft circa 100 automotive bedrijven welk een merk of dienst vertegenwoordigen. Wij verwerken het allerbeste hieruit altijd in uw totaalproduct.

 

Volvo service bij Svala Auto

Bent u een business sales klant bij Svala Auto. Dan kunt u rekenen op een zeer uitgebreide dienstverlening. Net als iedere Svala Auto klant geniet u van onze persoonlijke aandacht, oog voor detail en transparante voorwaarden, maar speciaal voor de zakelijke automobilist bieden wij een snelle service. Zo hoeft u niet lang te wachten en kunt u doorwerken op ons gratis high-speed wifinetwerk onder het genot van een kopje thee, espresso of cappuccino. Daarbij heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze chauffeursservice. Desgewenst halen wij uw auto op het werk of bij u thuis op. Vraag uw serviceadviseur naar de mogelijkheden.