Volvo Business Sales

Volvo Business Sales

Een totaalpakket 

Svala Auto is de grootste Volvo dealer van Nederland. Elke locatie heeft zich toegelegd op het optimaal bedienen van de zakelijke markt. Dit betekent dat er op iedere vestiging kennis aanwezig is over zakelijke financieringen, leaseovereenkomsten, verzekeringen, bijtelling en grotere vraagstukken als fleetmanagement. Als Stern Dealer hebben wij alle mobiliteitsdiensten in huis, waardoor wij u écht een totaalpakket kunnen leveren. Of het nu onderhoud, garantie, verhuur of schadeherstel betreft.

Offerte Bekijk alle modellen
Volvo Finacial Lease

Kostenefficiënt

Continue focus op de dienstverlening

Een van de initiatieven is ‘Volvo Personal Service’ (VPS). Een concept direct contact met de klant centraal staat. VPS past lean-denkmethodes toe. Dit houdt in dat het onderhoudsteam alle factoren elimineert in het werkproces die geen toegevoegde waarde hebben. Door de tijdwinst, kan de klant wachten tot het onderhoud is uitgevoerd. Gevolg: meer efficiency, lagere kosten én een hogere klanttevredenheid. Daarnaast zorgt de sterke restwaarde van uw Volvo in combinatie met hogere onderhoudsintervallen voor een beheersbare TCO van uw Volvo-fleet.

Bel mij terug

Volvo Finacial Lease
Volvo Jaarbeurt Oudere Volvo Dealer Goedkoop

Innovatieve Oplossingen

Informatie, entertainment en connectiviteit.

De innovaties van Volvo zijn bedoeld om het leven eenvoudiger te maken. Denk hierbij aan gemakkelijk te lezen high-definition touchscreens. Head-up displays die visuele informatie bieden, terwijl u uw ogen op de weg houdt. Met Volvo On Call kunt u tot aan 10 auto's koppelen en stelt u in staat om onder andere ritgegevens vast te leggen en eenvoudig te delen. Bedien de mobiele app via uw smartphone, tablet of smartwatch om op afstand de status van uw auto te controleren of zelfs de parkeerverwarming te activeren. Sensus plaatst de nieuwste technologie binnen handbereik.

Volvo Business Sales

Elektrificatie

Een betekenisvolle stap

Afscheid neemt Volvo niet van de fossiele verbrandingsmotor, maar Volvo zet daadwerkelijke stappen naar een portfolio wat bestaat uit benzine, hybride en elektrisch. Elke nieuwe Volvo die wordt geïntroduceerd, heeft een vorm van elektrificatie. Volvo produceert al een aantal jaren plug-in hybrides. Voor 2021 lanceert Volvo 5 volledig elektrisch aangedreven modellen. Daarnaast wordt een reeks modellen voorzien van de nieuwste 48-volt techniek.


Afspraak maken Bekijk alle modellen


Volvo Business Sales