Een Volvo occasion met tot wel 24 maanden garantie?

Een gebruikte Volvo kopen bij Svala Auto betekent de zekerheid van een door de Volvo dealer geïnspecteerd model. De strenge inkoopnorm van Svala Auto maakt dat het aanbod bestaat uit Volvo occasions waarmee u nog jaren rijplezier heeft.

Onze occasions zijn standaard voorzien van 6 maanden garantie, nieuwe APK, afleverbeurt en minimaal 20 liter brandstof. Daarnaast is het mogelijk om met de Svala Auto servicepakketten uw Volvo te voorzien van bijvoorbeeld een uitgebreide poetsbeurt en tot 24 maanden garantie. Ook zal uw Volvo geleverd worden met een volle tank brandstof

Bekijk aanbod Bekijk afleverpakketten

 

Een nieuwe Volvo uit voorraad?

Bij Svala Auto hebben wij altijd een ruim aanbod nieuwe Volvo's op voorraad. Onze showroom auto's zijn over het algemeen lekker compleet aangekleed en u rijdt niet alleen heel snel maar profiteert in sommige gevallen ook nog eens van extra voordeel! Bent u opzoek naar een bepaald type Volvo en staat deze niet op de site? Neem dan contact met ons op, het kan zijn dat wij u toch kunnen helpen.

Bekijk aanbod Contact 

 

Volvo Youngtimer en Classics

Svala Auto is gespecialiseerd in de taxatie, inkoop, verkoop en het onderhoud van Volvo youngtimers en klassiekers. Graag vertellen wij u over de voordelen van het rijden in een Volvo youngtimer. Wat dacht u van een lage bijtelling? 35 procent over de dagwaarde. Daarbij delen wij graag onze passie voor Volvo klassiekers.

Bekijk aanbod