Volvo en Hockey: een dynamisch duo

Volvo Cars Nederland B.V. is al lange tijd officieel Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar.

De basis van alle sportsuccessen ligt in de jeugd en de ontwikkeling van talent. Daarom investeert Volvo in de nationale jeugdelftallen en Jong Oranje. Bijna alle spelers in het Nederlands elftal worden klaargestoomd voor het ‘grote werk’ in de nationale jeugdelftallen.

In Nederland staat er weer een talentvolle lichting hockeyers te popelen om in het ‘Grote Oranje’ te komen.

Team Volvo for life

Het is niet voor niets dat hockeyinternationals als Billy Bakker en Naomi van As zich verbonden hebben met Volvo. Zij rijden met een Volvo naar de trainingen en naar de wedstrijden van hun club en het Nederlands elftal. Er is geen veiligere manier om onze ambassadeurs te vervoeren.

Volvo Clubbonus

Indirect helpt Volvo met de samenwerking met de hockeybond iedere hockeyer in Nederland. Met het partnership wil Volvo Cars Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, daar waar de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Daarom is er de Volvo Clubbonus.

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,00 die Volvo Car Nederland uitkeert aan een hockeyvereniging, indien een lid van die vereniging een nieuwe Volvo koopt of least bij een erkende Volvo dealer. De dealer moet wel een structurele samenwerking hebben met de betrokken hockeyvereniging. Neem contact op met uw club of lokale Volvo-dealer en vraag of u gebruik kan maken van deze Volvo Clubbonus.

Meer informatie over de samenwerking tussen Volvo en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond vindt u op www.volvodrivingdutchhockey.nl.