Schade aan uw Volvo? Wij maken hem weer net zo veilig!

Mocht u onverhoopt schade rijden, dan bent u hoogst waarschijnlijk blij dat u in een Volvo zit. Dat Volvo al jaren voorop loopt op het gebied van veiligheid komt door de zeer geavanceerde veiligheidssystemen. Voorzieningen die grotendeels aan het oog onttrokken zijn, zoals airbags, SIPS, City Safety, Inflatable Curtains, WHIPS, Pedestrian Detection. Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige Volvo-componenten die uitsluitend door ons als ervaren Volvo-experts perfect te repareren zijn, de product specifieke kennis is namelijk essentieel bij deze systemen.

Onze door Volvo opgeleide specialisten kennen uw Volvo en al zijn specificaties tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden. 

Direct contact Schade offerte
 

Ruitschade

Volvo dealer Svala Auto kan alle schades repareren. Heeft u een beschadiging aan een autoruit? Kom dan snel bij ons langs. Zo kunt u misschien voorkomen dat de hele voorruit scheurt of barst. Reparatie gaat zeer snel en in de meeste gevallen dekt uw verzekering de ‘schade’ zonder no-claim verlies. Is uw autoruit zodanig beschadigd dat deze vervangen moet worden? Autoruiten maken een integraal deel uit van de totale auto. Zeker de voorruit, maar ook de achter- en zijruiten blijven op dit punt niet achter. Bij Svala Auto denken wij hierbij natuurlijk als geen ander aan de factor veiligheid. Zo heeft elke originele Volvo-ruit specifieke technische eigenschappen. Indien u na vervanging van een ruit een Volvo Erkend Schadeherstel garantiebewijs heeft ontvangen, dan heeft u bovendien de zekerheid van 4 jaar garantie. Alleen wanneer gebruik is gemaakt van originele Volvo onderdelen en uw ruit volgens de juiste Volvo-voorschriften is vervangen, kan Volvo dezelfde veiligheid en kwaliteit garanderen als af-fabriek.

Volvo SMART Repair

Gebruik van een auto brengt met zich mee dat er beschadigingen aan exterieur of interieur kunnen ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van uw Volvo. Reparatie op de traditionele wijze weerhoudt u er vaak van om het in orde te laten maken. De tijd dat u uw auto moet missen en de kosten kunnen hierbij een rol spelen. Svala Auto heeft een passend alternatief: Volvo SMART Repair (staat voor Small and Medium Area Repair Technology). Met deze geavanceerde reparatiemethode kunnen wij veel kleine beschadigingen herstellen. Dit zonder dat er onderdelen gedemonteerd of vervangen hoeven te worden. Omdat meestal een deelreparatie volstaat, spaart dit tijd, kosten en bovendien het milieu. Gezien de beperkte reparatietijd is het meestal mogelijk om dit te combineren met de reguliere onderhoudsbeurten.

Veel voorkomende reparatie voor de buitenkant van uw Volvo zijn: spotrepair (kleine lakbeschadigingen), uitdeuken zonder spuiten, velgreparatie, bumperreparatie, etc. Voor het interieur van uw Volvo kunt u denken aan dashboardreparaties, reparaties aan de bekleding van uw auto en ontgeuren.

Werkplaats afspraak Schade offerte

 

Waarom zou ik kiezen voor Svala Auto?

Expertise Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp

Een jaar lang gratis Volvo Assistance met Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op weg.

Gratis software-updates

Systemen die worden geoptimaliseerd zijn bijvoorbeeld de klimaatregeling, de navigatie, het instrumentenpaneel en het motormanagement.

Transparante Prijzen

Alleen originele onderdelen met vaste prijzen. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.