Eenvoudig in 4 stappen

1. Kies uw Volvo

Heeft u een Volvo uit onze voorraad gevonden? Laat dan een reactie achter en wij nemen gelijk contact met u op voor het plannen van een videogesprek.

2. De virtuele bezichtiging

Via Skype, Whatsapp of een andere applicatie bekijkt u de auto van dichtbij. Is de auto naar wens, dan maken wij graag een offerte en taxeren de inruilauto op afstand.

3. Proefrit en taxatie aan huis

Bent u akkoord met onze offerte? Dan komen wij graag bij u langs voor een proefrit aan huis of bij uw bedrijf. De inruilauto kunnen wij dan ook fysiek taxeren. 

4. Gefelicteerd met uw keuze!

Bent u volledig tevreden over de auto, dan feliciteren wij u graag met een virtuele handdruk. Uiteraard komen wij uw auto bij u thuis afleveren. 

 

Volvo Occasions Voorraad

Volvo Occasions 

Prachtige jonggebruikte Volvo's met een uitgebreide garantie tot wel 24 maanden.

Een gebruikte Volvo kopen bij Svala Auto betekent de zekerheid van een door de Volvo dealer geïnspecteerd model. De strenge inkoopnorm van Svala Auto maakt dat het aanbod bestaat uit Volvo occasions waarmee u nog jaren rijplezier heeft.

Onze occasions zijn standaard voorzien van 6 maanden garantie, nieuwe APK en een afleverbeurt. Daarnaast is het mogelijk om met onze servicepakketten uw Volvo te voorzien van bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt en een uitgebreide garantie tot wel 24 maanden.


Bekijk de voorraad Meer informatie