Volvo XC40 Recharged.

Hetzelfde design, nu volledig elektrisch

De nieuwe XC40 Recharge heeft 408 pk en 1.500 kg trekgewicht. Zonder uitstoot tijdens het rijden. In de volledig elektrische  XC40 hoeft u op niets in te leveren om op een duurzamere manier Volvo te kunnen rijden.

De 78 kWh accu in de nieuwe XC40 heeft een bereik van meer dan 400 km. Indien nodig kan de accu extra snel worden opgeladen; van 10 tot maar liefst 80% in ongeveer 40 minuten. In 2020 leverbaar.

Ja, houd mij op de hoogte

 

De XC40 Recharge in detail


Tweevoudige aandrijving

Tweevoudige prestatiegerichte 408pk/600 Nm elektrische motoren voor en achter - de volledig elektrische XC40 biedt een zeer inspirerende en verfijnde rijbeleving. Met snel optrekken, de stabiliteit van all-wheel drive en soepele, lineaire versnellingen bij alle snelheden. 


Google Connectiviteit

De volledig elektrische XC40 is baanbrekend in het integreren van Google Services*. U heeft de beschikking tot de vertrouwde, beproefde Google Maps navigatiefuncties en de uitermate handige Google Assistant voice control.


Volledig elektrisch

Volledig elektrisch rijden betekent rijden zonder enige uitstoot van uitlaatemissies. Geen koolstofdioxide. Geen emissie van deeltjes. Geen stikstofoxide. U geniet van uw vrijheid - zonder dat het milieu hiervoor de prijs betaalt.


(Un)plug & play

Met een volledig opgeladen accu kunt u meer dan 400 km rijden op verschillende snelheden voordat u moet opladen. Het bereik wordt beïnvloed door uw rijstijl en andere factoren, zoals de buitentemperatuur, het weer, de wind, topografie en wegomstandigheden.

XC40 Inruilen

INRUILWAARDE WETEN?
Snel & Eenvoudig

_____

Vraag nu eenvoudig een online inruilvoorstel aan bij Svala Auto. Binnen enkele minuten heeft u duidelijkheid voor welk bedrag uw huidige auto ingeruild kan worden voor een nieuwe XC40 Recharge.

Inruilvoorstel

XC40 Elektrische Uitvoering

XC40 Leasen

LEASE DE NIEUWE XC40
Private & Full-Operational

_____

Svala Auto heeft een brede expertise in het leasen van Volvo’s. De nieuwste XC40 Recharge is beschikbaar vanaf € 769,- per maand. Bijtelling (2020) is vanaf € 207,- per maand.

Lease Offerte

 

Volvo XC40

P8 AWD Recharge
  • In 4,9 sec van 0-100 km/u
  • Een rijbereik van 400+ km
  • in 40min kun je ~80% opladen
  • Een vermogen van 408 pk
  • 1.500KG Trekgewicht

XC40 Recharged Elektrische SUV