Volvo Finacial Lease

Financial Lease

Nu tijdelijk tegen slechts 5,99% Rente

Met Financial Lease financiert u het gehele aankoopbedrag van uw Volvo (excl. btw). Het maandbedrag, het slottermijn en de looptijd worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Daarna wordt u volledig eigenaar. Maar ook voor Private of (Full) Operational en andere vormen van financiering bent u bij Svala Auto aan het juiste adres. Vraag gemakkelijk online een offerte op.


Lease offerte Bekijk actie
Volvo Finacial Lease

Financial Lease van Volvo

Perfect voor uw situatie

Gratis vervangende Volvo

Gratis Volvo Assistance

Maximale Flexibiliteit

 

Volvo Hybrid Leasen

Volvo Hybride Lease

Een betekenisvolle stap

Alle voordelen van het rijden van een elektrische Volvo komen nu ook samen met alle voordelen van hybride leasen. Volvo Hybrid Lease is in alle opzichten gemáákt voor uw hybride. Naast alle flexibele voorwaarden omvat Hybrid Lease ook de installatie van een oplaadpunt. Tel daar onbeperkt winterbanden en onze Internationale Volvo Mobiliteitsgarantie mét Premium Assistance pakket bij op.

Offerte Bekijk elektrische modellen

Volvo Business Sales

Volvo Business Sales

Duurzaamheid, kostenbeheersing en veiligheid

Svala Auto biedt maatwerk oplossingen voor de invulling van uw zakelijke mobiliteit. De historisch sterke merkpositie van Volvo in combinatie met het constante beleid maakt een samenwerking met de zakelijke markt waardevol. Wij bieden u als fleetmanager relevante kennis en inzicht in het beheersen van uw exploitatiekosten en het succesvol managen van uw vloot.


Afspraak maken Meer informatie


Volvo Business Sales